plny-hrniec_transparent_negativ.png

Rýchle bylinkové maslo s cesnakom

Rýchly návod, ako si vyrobiť vynikajúce bylinkové maslo, ideálne na prípravu steakov, rýb, domáceho pečiva či grilovanej zeleniny. Presvedčte sa, že vďaka bylinkovému maslu môžete posunúť prípravu jedla do skutočného kulinárskeho neba.

Potrebujeme:

1 šálku čerstvého masla izbovej teploty

1 lyžicu rozmarínu – najemno nasekaného

1 lyžicu tymiánu – najemno nasekaného

5 strúčikov prelisovaného cesnaku

Postup:

Vo väčšej miske zmiešame maslo, rozmarín, tymián a cesnak. Dôkladne premiešame, aby sa všetky ingrediencie spojili.

Zmes preložíme na papier na pečenie, zrolujeme a konce zatočíme (viď obrázok).

Vložíme do chladničky na dobu min. 2 hodín, alebo kým maslo nestuhne.

Compound butter collage

Prajeme vám dobrú chuť! :-)

zdroj: centercutcook

Najlepšie recepty na dnes