plny-hrniec_transparent_negativ.png

Keď nemáte čas variť: Recept na chutnú večeru, ktorú môžete pripravovať každý deň!

Toto je fantastický pokrm z vajec, zeleniny, syra a bagety, ktorého prípravu zvládne úplne každý.

Vynikajúce raňajky, ktoré doma pripravujem pravidelne, keďže ich zbožňujeme s celou rodinou.

 

 

Famózny recept na omeletu s bagetou z youtube kanála Köstliche Hausrezepte.

Potrebujeme:

1 bagetu

5 vajec

2 paradajky

1 cibuľu

200 g kyslej smotany

mleté čierne korenie

soľ

pažítku

50 g syra

100 g mozzarelly

 

 

Postup:

Bagetu nakrájame na kolieska.

Panvicu vymastíme maslom.

Plátky bagety poukladáme vedľa seba.

 

 

Do misky rozbijeme vajcia.

Metličkou ich vyšľaháme.

Umyté paradajky nakrájame na kocky.

 

 

Nakrájané paradajky vložíme do misky s vajíčkami.

Cibuľu nakrájame na kocky.

Pridáme ju do misky.

 

 

Pažítku nakrájame na drobno.

Pridáme ju do misky.

Ďalej pridáme kyslú smotanu.

 

 

Zmes posolíme.

Posypeme čiernym korením.

Metličkou dobre premiešame.

 

 

Vajíčkovú zmes prelejeme do panvice na bagetu.

Panvicu preložíme na sporák.

Prekryjeme pokrievkou.

 

 

Na jemnom strúhadle nastrúhame tvrdý syr.

Mozzarellu nakrájame na kocky.

Petržlenovú vňať nadrobno nasekáme.

 

 

Keď je omeleta zospodu upečená do zlatista, pomocou taniera ju prevrátime.

Panvicu prekryjeme.

Pečieme na miernom ohni.

 

 

Na vrch pridáme nastrúhaný syr a mozzarellu.

Panvicu prekryjeme pokrievkou.

Varíme, kým sa syr neroztopí.

 

 

Potom vrch posypeme petržlenovou vňaťou.

Panvicu odstavíme zo sporáku.

Môžeme servírovať.

 

 

Prajeme vám dobrú chuť!

Video návod:

 

 

Foto: unsplash
Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: unsplash
Foto: pixabay
Foto: tjn
Foto: unsplash
Foto: tjn
Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: tjn
Foto: unsplash

Najlepšie recepty na dnes