Ruský zemiakový kastról s kyslou smotanou: Perfektný obed z 1 misy, nevyjde vás ani na 3 Eurá a sýta celá rodina!

619 0

Vynikajúce jedlo za pár drobných, ktoré si viete rýchlo pripraviť kedykoľvek dostanete chuť – ak máte doma zemiaky, klobásku a kyslú smotanu, neváhajte ani minútu.

Potrebujeme:

Zemiaky 6-7 ks

Cibuľa 2 ks

Údená klobása, saláma, alebo  400 g

Kyslá smotana 2 lyžice

Slnečnicový olej 3 lyžice

Najlepšie nápady na váš e-mail

Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.

Soľ a korenie podľa chuti

Postup:

Ošúpte cibuľu. Nakrájajte na malé kocky. Zahrejte 3 lyžice oleja na panvici.

Cibuľu na oleji opečte do zlatohneda.

zemiakový kastrol

Nakrájanú klobásu nakrájajte na prúžky.

ako uvariť zemiaky

Ošúpte všetky zemiaky. Nastrúhajte na jemnom strúhadle. Zmiešajte s restovanou cibuľou.

zeleninový kastrol

Teraz pridajte údenú klobásu do zeleniny. Osoľte ingrediencie podľa chuti. Všetko dobre premiešajte.

kastról s klobásou

Pripravte vhodný pekáč. Dajte zemiaky a klobásy na dno.

pečené zemiaky

Namažte ho vrstvou kyslej smotany.

ako rýchlo uvariť večeru

Teplota rúry sa nastaví na 180 ° C. Odložte misku na pečenie 40 minút.

myadzvedz

Do misky môžete samozrejme pridať svoje obľúbené korenie a veľkoryso posypte bylinkami.
Témy:


Pridajte svoj komentár