Múku vynechajte – čo spraví pár lyžíc majonézy s obyčajným rezňom je jedným slovom úžasné: Nikdy neboli také chutné!

Namiesto múky obaľte rezne v majonéze a nechajte chvíľu marinovať. Sú úžasne jemné a aj omnoho chutnejšie. Odporúčam pridať štipku pálivého korenia. Krásne doplní tú jemnú chuť! 

Namiesto múky obaľte rezne v majonéze a nechajte chvíľu marinovať. Sú úžasne jemné a aj omnoho chutnejšie. Odporúčam pridať štipku pálivého korenia. Krásne doplní tú jemnú chuť!

Potrebujeme:

4 plátky rezňov z kuracích pŕs

6 lyžíc majonézy – odporúčam domácu (vyrobíte za 5 minút)

Soľ, čierne korenie, štipka pálivého korenia

2 vajcia

Strúhanka

Najlepšie nápady na váš e-mail

Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.

Olej

Postup:

Mäso dôkladne umyjeme, osušíme , z každej strany posypeme korením. Mäso potrieme majonézou dobre z oboch strán, naskladáme na seba do misky a necháme marinovať 3-4 hodinky a potom šup obaliť vo vajciach a v strúhanke. Vyprážame ako zvyčajne, prípadne môžeme aj piecť – nezabudnite pokvapkať olejom a počas pečenia obrátiť. :-)