Slávnostné jedlo ešte chutnejšie: Rezne v jemnom syrovo-cesnakovom cestíčku!

Rýchlo pripravené, jednoduché a také chutné. Vyskúšajte kuracie rezne trochu inak – obalené vo fantastickom syrovom cestíčku.

Rýchlo pripravené, jednoduché a také chutné. Vyskúšajte kuracie rezne trochu inak – obalené vo fantastickom syrovom cestíčku.

Potrebujeme:

600 g vykostených kuracích stehien bez kože

100 g smotanového syra

2 vajcia

3 strúčiky cesnaku

Hladkú múku

...

Strúhanku

Soľ a korenie

Postup:

Mäso nakrájame na plátky a zľahka osolíme a okoreníme. Vajcia rozšľaháme so smotanovým syrom a primiešame pretlačený cesnak.

Mäso najskôr obalíme v hladkej múke, potom v syrovej zmesi a nakoniec v strúhanke.

Vyprážame na rozpálenom oleji, prebytočný olej odstránime papierovým servítkom.

Prajeme vám dobrú chuť! :-)

zdroj: hotdog

text: redakcia