Vynikajúce rezne na horčici

Vynikajúci a rýchly obed z bravčového mäsa, horčice a cibuľky. Veľmi chutné a voňavé jedlo zvládnete do 30 minút. Inšpirujte sa postupom z youtube.

Potrebujeme:

450 g bravčové karé alebo krkovičku

1 ks cibuľa

4 lyžice plnotučná horčica (do horčice môžete pridať lyžičku majonézy)

podľa chuti soľ

podľa chuti korenie

...

podľa chuti červená mletá paprika

50 ml slnečnicový olej

podľa potreby voda

podľa chuti víno

Postup:

Pripravíme si mäso, ktoré očistíme, umyjeme a nakrájame na plátky.

Jemne naklepeme, osolíme, okoreníme, posypeme mletou paprikou, potrieme horčicou a sprudka opečieme na rozpálenej panvici s olejom.

Sprudka opečené mäso vyberieme a vo výpeku opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu.

Vrátime späť mäso, podlejeme trochou vody, pridáme podľa chuti víno (ja použila ružové, ale pokojne môžete použiť aj biele.

Na záver mäso vyberieme a výpek (šťavu) rozmixujeme tyčovým mixérom.

Podávame so zemiakovou kašou.