Vynikajúce rezne na horčici

Vynikajúci a rýchly obed z bravčového mäsa, horčice a cibuľky. Veľmi chutné a voňavé jedlo zvládnete do 30 minút. Inšpirujte sa postupom z youtube.

Potrebujeme:

450 g bravčové karé alebo krkovičku

1 ks cibuľa

4 lyžice plnotučná horčica (do horčice môžete pridať lyžičku majonézy)

podľa chuti soľ

podľa chuti korenie

Najlepšie nápady na váš e-mail

Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.

podľa chuti červená mletá paprika

50 ml slnečnicový olej

podľa potreby voda

podľa chuti víno

Postup:

Pripravíme si mäso, ktoré očistíme, umyjeme a nakrájame na plátky.

Jemne naklepeme, osolíme, okoreníme, posypeme mletou paprikou, potrieme horčicou a sprudka opečieme na rozpálenej panvici s olejom.

Sprudka opečené mäso vyberieme a vo výpeku opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu.

Vrátime späť mäso, podlejeme trochou vody, pridáme podľa chuti víno (ja použila ružové, ale pokojne môžete použiť aj biele.

Na záver mäso vyberieme a výpek (šťavu) rozmixujeme tyčovým mixérom.

Podávame so zemiakovou kašou.