plny-hrniec_transparent_negativ.png

Rezne lenivej gazdinky: Netreba hodiny marinovať, stačí len natrieť a hodiť do rúry!

Toto je najrýchlejší spôsob ako pripraviť výborné kuracie rezne: Netreba marinovať hodiny, stačí len natrieť a hodiť do rúry!

Tento recept som skúsila na dovolenke, keď sa mi nechcelo naozaj nič vyvárať. Vyskúšala som pripraviť skvelé rezne len z 3 prísad a naozaj sme si všetci veľmi pochutnali.

Potrebujeme:

Rezne z kuracích stehien

Soľ, čierne mleté korenie

Majonéza

Postup:

Mäsko si umyjeme, zľahka osušíme a rozložené osolíme a okoreníme.

Uložíme na plech vymastený olejom a na každý kúsok natrieme majonézu a vložíme do vyhriatej rúry, kde pri teplote 200 stupňov pečieme asi 30-40 minút, kým mäsko nebude mať zlato-hnedú farbu.

Počas pečenia môže majonéza z mäska skĺznuť. V takom prípade je dobré tieto miesta opäť natrieť majonézou.

Výsledok.

Prajeme vám dobrú chuť! :-)

Najlepšie recepty na dnes