Jeden z najjednoduchších receptov a získate celú kopu lahodných a šťavnatých rezňov z kuracej pečene.
Za pár drobných máte fantasticky chutné a sýte jedlo, ja pečienku už pripravujem len takto.
Potrebujeme:
kuracie pečeň – 500 g,
cibuľa – 1 kus,
vajcia – 2 kusy,
kukuričný škrob – 2 lyžice,
soľ korenie.
Postup:
Pečienku umyjeme, osušíme papierovými utierkami a nakrájame na kúsky.
Kúsky zmiešajte s na kocky nakrájanou cibuľou, vajcami, kukuričným škrobom.
Pridáme korenie a dobre premiešame.
Trochu rozohrejeme olej, kotlety opečieme z oboch strán do zlatista.
Pridáme soľ podľa chuti.
Tieto pečeňové rezne podávajte s kyslou smotanou a cesnakovou omáčkou.
Video návod:
Foto: youtube/ MarinaStar81
Foto: youtube/ MarinaStar81
Foto: youtube/ MarinaStar81
Foto: youtube/ MarinaStar81
Foto: youtube/ MarinaStar81
Foto: youtube/ MarinaStar81