plny-hrniec_transparent_negativ.png

Obyčajnú bublaninu už ani nerobím: Odkedy som skúsila tento rýchly PUDINGÁČ s ovocím, iný koláčik už nikto nepýta!

Výborný koláčik, úplne jednoduchý a je ešte lepší ako bublanina. Odporúčam skúsiť aj s malinami, alebo s iným ovocím.

Výborný koláčik, úplne jednoduchý a je ešte lepší ako bublanina.

Odporúčam skúsiť aj s malinami, alebo s iným ovocím.

 

 

Fantastický recept, ktorý môžete skúsiť s akýmkoľvek sezónnym ovocím.

Nám najviac chutí s čerešňami, ajhodami a rebarborou.

Potrebujeme:

260 g kryštálového cukru

4 celé vajcia

200 ml oleja

200 ml vlažnej vody

260 g polohrubej múky

1 bal. prášku do pečiva

Na puding:

1 bal. vanilkového pudingu

400 ml mlieka

2 lyžice kr. cukru

Ďalej:

 

 

Ľubovolné ovocie:

Čerešne

Višne

Jahody

Rebarboru

Hladkú múku

Postup:

Pripravíme si cesto, ktoré je veľmi jednoduché.

 

 

Najskôr vyšľaháme vajcia s cukrom do peny.

Potom pridáme olej a vodu.

Dôkladne premiešame.

 

 

Nakoniec vmiešame do cesta aj sypké prísady.

Vymiešame jednotné vláčne cesto.

Puding si uvaríme klasickým spôsobom:

 

 

z mlieka. pudingového prášku a cukru.

Ovocie umyjeme, osušíme a obalíme v múke.

Cesto navrstvíme na plech vymastený a vysapaný múkou, alebo vystlaný papierom na pečenie.

 

 

Ovocie uložíme na cesto.

Nakoniec lyžicou dávkujeme na cesto uvarený puding.

 

 

Pri teplote 180 stupňov pečieme 20 až 25 minút.

Dobrú chuť! :-)

Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: tjn
Foto: tjn

Najlepšie recepty na dnes