Obyčajnú bublaninu už ani nerobím: Odkedy som skúsila tento rýchly PUDINGÁČ s ovocím, iný koláčik už nikto nepýta!

Výborný koláčik, úplne jednoduchý a je ešte lepší ako bublanina. Odporúčam skúsiť aj s malinami, alebo s iným ovocím.

Výborný koláčik, úplne jednoduchý a je ešte lepší ako bublanina.

Odporúčam skúsiť aj s malinami, alebo s iným ovocím.

Potrebujeme:

260 g kryštálového cukru

4 celé vajcia

200 ml oleja

...

200 ml vlažnej vody

260 g polohrubej múky

1 bal. prášku do pečiva

Na puding:

1 bal. vanilkového pudingu

400 ml mlieka

2 lyžice kr. cukru

Ďalej:

Ľubovolné ovocie

Hladkú múku

Postup:

Pripravíme si cesto, ktoré je veľmi jednoduché.

Najskôr vyšľaháme vajcia s cukrom do peny.

Potom pridáme olej a vodu – dôkladne premiešame.

Nakoniec vmiešame do cesta aj sypké prísady.

Vymiešame jednotné vláčne cesto.

Puding si uvaríme klasickým spôsobom z mlieka. pudingového prášku a cukru.

Ovocie umyjeme, osušíme a obalíme v múke.

Cesto navrstvíme na plech vymastený a vysapaný múkou, alebo vystlaný papierom na pečenie.

Ovocie uložíme na cesto.

Nakoniec lyžicou dávkujeme na cesto uvarený puding.

Pri teplote 180 stupňov pečieme 20 až 25 minút.

Dobrú chuť! :-)