plny-hrniec_transparent_negativ.png

Prudko návykový krém „Prinbináčik“ s jahodami: Tento krém si zapište, je geniálny aj do tort, koláčov a zákuskov!

Výborný dezert, osviežujúci a skutočne jednoduchý na prípravu. Krém sa hodí aj do iných dezertov, ja robím aj Pribináčik tortu s týmto krémom!

Výborný dezert, osviežujúci a skutočne jednoduchý na prípravu. Krém sa hodí aj do iných dezertov, ja robím aj Pribináčik tortu s týmto krémom!

Potrebujeme:

2 smotany na šľahanie

2 balenia jemného tvarohu

2 PL práškového cukru

Vanilkový cukor

2 pudingy za studena Creme Olé

Jahody

Piškóty

Postup:

Je to veľmi jednoduché. Smotany na šľahanie treba vymiešať do tuha, pridáme ostatné prísady a dobre premiešame. Na dno kastrólika navrstvíme piškóty a trochu pokvapkáme džúsom alebo mliekom. Navrstvíme krém, uložíme jahody alebo iné ovocie.

Podávame vychladnené.

Prajeme vám dobrú chuť! :-)

Najlepšie recepty na dnes