Čokoládová PRIBINÁČIK maškrta za 5 minút: Robím do najväčšej misy, ktorú doma máme – deti vôbec nespoznali, že nejde o originál!

Moje deti milujú mliečne dezerty a preto som sa rozhodla, že vyskúšam pripraviť čokoládového pribináčika.

Odkedy som spravila tento recept, robím ho len do najväčšej misy, ktorú doma máme.

Pribináčik je fantasticky chutný, lahodný a už ho nekupujem v obchode.

Určite skúste, je to skutočne vynikajúca dobrota

Najlepšie nápady na váš e-mail

Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.

Potrebujeme:

200 g mliečna čokoláda

250 ml kyslá smotana 16%

250 g tvaroh jemný

Voliteľné:

Kakao

Smotana na šľahanie

Práškový cukor

Postup:

Ako prvé si pripravíme čokoládu.

Nalámeme si ju a rozpustíme nad vodným kúpeľom vo väčšej miske.

Rozpustenú čokoládu zložíme z ohňa.

Necháme vychladnúť asi 10 minút.

Následne do misky s čokoládou primiešame metličkou kyslú smotanu.

Potom ručným šľahačom zašľaháme aj tvaroh.

Takto pripravený dezert môžete vylepšiť hneď niekoľkými spôsobmi.

Napríklad si vyšľahajte smotanu na šľahanie s práškovým cukrom.

Zamiešajte do krému.

Ak chcete diétnejšiu verziu, použijete avokádo – jednoducho ho ošúpte, odstráňte kôstku a rozmixujte.

Na dosladenie môžete tiež zvoliť med.

Krémový dezert podávame s čerstvým ovocím, orechmi alebo zmrzlinou.

Prajeme vám dobrú chuť! :-)

Foto: pexels
Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: pexels
Foto: tjn
Foto: pixabay
Témy:


Pridajte svoj komentár