Dvojfarebná pribináčik maškrta s piškótami: 5 minút na prípravu a deti ani nespoznali, že nejde o originál!

Výborný recept, ktorý mi poslala kamarátka mailom. Veľmi chutí deťom aj manželovi. Keď je teraz situácia, aká je, robím túto maškrtu aj z väčšej dávky a deti sa na nej zvyknú pochutnávať na raňajky namiesto klasických pribináčikov. Odporúčam a určite ochutnajú aj rodičia, je to výborné aj ku kávičke.

Potrebujeme:

2 nízkotučné tvarohy vo vaničke

Práškový cukor podľa chuti

1 smotana na šľahanie

Kakao alebo granko (môžete dať menej alebo viac, je to na vás)

...

Detské piškóty (ja som použila namiesto piškót orezaný korpus z rolády, ktorú som pripravovala včera)

Postup:

 

Do misy nalejeme smotanu na šľahanie a šľaháme kým nezhustne.

Tvarohy rozmiešame s cukrom.

Pridáme tvarohy a cukor a šľaháme ďalej.

Rozdelíme na dve polovice, do jednej vmiešame kakao alebo granko a opäť prešľaháme.

Krémy teraz len navrstvíme striedavo do misy a pridáme aj piškóty.

U nás doma ide o najobľúbenejší nepečený dezert.

Prípadne môžete pribináčik skladovať v chladničke v uzavretej dóze.

 

Prajeme vám dobrú chuť! :-)

recept nám poslala Majka C.