Pribináčik misa s mandarínkami a piškótami – ten krém nemá chybu!

Perfektný pribináčik dezert, u nás veľmi obľúbený. Pochutnajú si malí aj veľkí maškrtníci. :-)

Perfektný pribináčik dezert, u nás veľmi obľúbený. Pochutnajú si malí aj veľkí maškrtníci. :-)

Potrebujeme:

400 ml šľahačky
2 ks vanilkového cukru
2 ks stužovaču do šľahačky
500 g jemného tvarohu
500 g prírodného jogurtu
200 g práškového cukru
2 plechovky mandarínok
250 g piškót alebo maslových sušienok

Postup:

Vyšľaháme šľahačku s vanilkovým cukrom a stužovačom, až kým nebudete tuhá. Zmiešajte tvaroh s prírodným jogurtom a cukrom. Primiešame šľahačku a všetko spolu miešame, kým nevznikne jednotný krém..

Sceďte ovocie a potom rozrežte na menšie kúsky.

Piškóty alebo sušienky rozdrvíme a striedavo s krémom a ovocím vrstvíme dozertných pohárov alebo dezertnej misy.

Dezert je dobré nechať odležať aspoň pár hodín, ideálne cez noc.

Najlepšie nápady na váš e-mail

Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.

Prajeme vám dobrú chuť! :-)

zdroj: chefkoch