Pribináčik maškrta za 5 minút: 1 liter vás nevyjde ani na 3 Eurá, moje deti vôbec nespoznali, že nejde o originál!

Výborný recept, ktorý mi poslala kamarátka mailom – minulý rok som ho skúsila prvýkrát s našimi domácimi jahodami.

Dezert mal obrovský úspech.

Veľmi chutí deťom aj manželovi.

Potrebujeme:

2 nízkotučné tvarohy vo vaničke

Práškový cukor podľa chuti

Najlepšie nápady na váš e-mail

Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.

1 smotana na šľahanie

Jahody (môžete dať menej alebo viac, je to na vás)

Postup:

Do misy nalejeme smotanu na šľahanie a šľaháme kým nezhustne.

Pridáme tvarohy a cukor a šľaháme ďalej. 

Krémy teraz len navrstvíme striedavo do misy s rozmixovanými alebo pokrájanými jahodami.

Podľa chuti pridáme napríklad aj piškóty, alebo iné dobroty podľa chuti.

U nás doma ide o najobľúbenejší letný mls.

Prípadne môžete pribináčik skladovať v chladničke v uzavretej dóze.

Prajeme vám dobrú chuť! :-)

recept nám poslala Majka C.

Foto: pixabay