Neprekonateľná marináda na pečenú krkovičku: Aj tvrdšie kúsky sa doslova rozpadajú sa na jazyku, perfektná aj na grilovačku!

Výborné mäsko, ktoré sa doslova rozpadá na jazyku. Vyskúšajte krkovičku vo výbornej marináde na štýl kebabu.

Postup:

500 g krkovičky nakrájanej na plátky

1 cibuľu

2 lyžice majonézy

2 lyžice pikantného kečupu

1 lyžicu jogurtu – hustého

Najlepšie nápady na váš e-mail

Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.

1 lyžicu pretlaku

Soľ, chilli, čierne mleté korenie a korenie na kebab

Postup:

Všetky prísady na marinádu zmiešame a pokryjeme ňou každý kúsok mäsa. Potom mäso pokryté marinádou začneme vrstviť na pečkáč striedavo s cibuľkou. Na vrch rozotrieme zvyšok marinády. Mäso necháme takto marinovať asi 1 hodinu. Pečieme pri teplote 180 stupňov asi 45 minút.