plny-hrniec_transparent_negativ.png

Rýchle a krehučké podušky z lístkového cesta: Mali taký obrovský úspech, že klasické veterníky už nerobím!

Vynikajúci a úplne jednoduchý nápad z lístkového cesta, ktorý nahradí klasické veterníky. Je to vynikajúce, rýchle a fantasticky chutné, určite skúste.

Potrebujeme:

1 hárok lístkového cesta (kúpila som chladené v Lidli)

1 bal. vanilkového pudingu (ja som dala puding bez varenia)

300 ml mlieka

300 ml smotany na šľahanie

Postup:

Lístkové cesto si nakrájame na štvorce pomocou radielka.

Foto: youtube

Potrieme mliekom a dáme do rúry vyhriatej na 180 stupňov na 15-20 minút.

Foto: youtube

Puding bez varenia si vyšľaháme v studenom mlieku.

Vyšľaháme si aj smotanu a obe hmoty spojíme.

Puding môžete urobiť aj klasický varený, nechať vychladnúť a následne vmiešate do šľahačky.

Foto: youtube

Upečené cesto rozrežeme v strede.

Na jednu polovicu nanesieme krém pomocou cukrárskeho vrecka, položíme vrchnú časť cesta a máme hotovo.

 

Foto: youtube

 

Foto: youtube

 

Foto: youtube

 

Foto: youtube

Zdroj, titulná foto: youtube

Najlepšie recepty na dnes