plny-hrniec_transparent_negativ.png

Stačí nakrájať, naplniť a vložiť do rúry – rýchly RECEPT: Už viem, čo varím zajtra na obed!

Našla som vynikajúci recept z bravčového mäsa. Je originálny, jednoduchý a rýchly na prípravu a chutí naozaj fantasticky.

Našla som vynikajúci recept z bravčového mäsa.

Je originálny, jednoduchý a rýchly na prípravu a chutí naozaj fantasticky.

 

 

Tento recept chystám aj na zajtrajší nedeľný obed, pretože nám doma všetkým veľmi zachutil.

Našli sme ho pre vás na youtube a podľa jednoduchého a prehľadného video-receptu ho hravo zvládnete.

Potrebujeme:

bravčové karé– 1 kg

cibuľa – 100 g

slanina – 100 g

tvrdý syr – 150 g

soľ

čierne korenie

nakladaná kapusta s mrkvou – 300 g

olej

Postup:

Bravčovú kotletu vcelku nakrájame na hrubé plátky.

 

Každý kúsok ešte v strede nakrojíme.

Vytvoríme tak hlboké zárezy – kapsy, do ktorých budeme vrstviť náplň.

Teraz si mäso aj v zárezoch osolíme a okoreníme podľa chuti.

Pripravíme si náplň:

 

 

Nakrájame si cibuľu na hrubšie kolieska.

Syr si nakrájame na plátky.

Rovnako aj slaninku si nakrájame na plátky.

 

 

Teraz môžeme plniť:

Do každého zárezu umiestnime plátok slaniny, syr a cibuľu.

Takto pripravené preložíme do zapekacej misy.

Do misy – bo bokoch – tiež pridáme nakladanú kapustu s mrkvou.

 

 

Kapustu s mrkvou polejeme olejom.

Pečieme 30 minút pri 180 stupňoch.

K tomuto skvelému jedlu už netreba chystať žiadnu prílohu, u nás sa podáva rovno z misy. Ak ale prílohu chcete, k tomuto receptu sa výborne hodia pečené zemiaky.

Prajeme vám dobrú chuť! :-)

Video návod:

 

 

Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: pixabay

Najlepšie recepty na dnes