Pizza cesto bez miesenia a kysnutia, aj pre začiatočníkov: Už som vyskúšala veľa receptov, ale toto je jednotka!

Výborný recept, odporúčam, aby si ho zapísali všetci,ktorí milujú domácu pizzu tak, ako my doma. Tento recept je jednoznačne ten najlepší z najlepších!

Výborný recept, odporúčam, aby si ho zapísali všetci,ktorí milujú domácu pizzu tak, ako my doma. Tento recept je jednoznačne ten najlepší z najlepších!

Potrebujeme:

1 a ½ šálky hladkej múky

½ šálky teplého mlieka

25 g čerstvého droždia

½ lyžičky cukru

½ lyžičky soli

Najlepšie nápady na váš e-mail

Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.

Postup:

V miske zmiešame múku a cukor so soľou, pridáme aj olej. Droždie rozpustíme v teplom mlieku a prilejeme do misky. Vymiešame hladké cesto.

S cestom pracujeme hneď, je na vás, aký tvar cesta zvolíte – okrúhly alebo obdĺžnik. Uložíme na plech vymastený olejom, uložíme ľubovolné prísady a pečieme pri teplote 210 asi 12-15 minút.

Prajeme vám dobrú chuť! :-)

zdroj: smaker