Toto u nás frčí viac, ako klasické rezne: Pivní raráškovia v expresnom prevedení!

Skvelé cestíčko – používam ho aj na cuketu a karfiol. Chutí hlavne deťom, ale zamilujú si to aj dospeláci. Vyskúšate aj rôzne koreniny a bylinky, je to naozaj veľká pochúťka.

Skvelé cestíčko – používam ho aj na cuketu a karfiol. Chutí hlavne deťom, ale zamilujú si to aj dospeláci. Vyskúšate aj rôzne koreniny a bylinky, je to naozaj veľká pochúťka.

Potrebujeme:

500 g kuracích pŕs

2 vajcia

2 lyžice solamylu

3 lyžice horčice

100 ml piva

Najlepšie nápady na váš e-mail

Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.

3 lyžice hladkej múky

3 lyžice sójovej omáčky

soľ, grilovacie korenie (prípadne iné korenie)

Olej

Postup:

Prsia nakrájame na menšie kúsky – Moze robit robit celkom malé nugetky, alebo klasické rezne či rezance.

Na cestíčko si zmeišame vajcia, pivo, sójovú omáčku, horčicu a solamyl s hladkú múku – vymiešame hladké cestíčko – dochutíme podľa nášho vkusu. Ponoríme doň kuracie mäsko a necháme odležať cez noc v chladničke (môžeme smažiť aj hneď, ale po marinovaní je mäsko chutnejšie).

Vyšľaháme v hladkej cestíčko, do neho potom naložíme medailónky a necháme 24 hodín odležať.

Odležané rarášky vyprážame v rozpálenom oleji.

Podávame s prílohou podľa chuti! :-)