Piškótová torta so smotanou a mandarinkami: TU je recept na moju obľúbenú NEPEČENÚ maškrtu!

Recept na nepečenú mandarínkovú dobrotu.

Radi by ste svoju rodinu potešili nejakou nepečenou dobrotou? V tom prípade pre vás máme skvelý tip.

 

 

Dnes si spoločne prichystáme vynikajúcu piškótovú tortu so smotanou a mandarínkami.

Príprava tejto dobroty je veľmi jednoduchá a to vďaka priloženému video návodu.

...

Tento vynikajúci a nesmierne chutný dezert sme našli na kanáli Cookrate-Cakes.

Potrebujeme:

dlhé piškóty

šťava z mandarínok 500 ml

želatína 10 g

smotanu na šľahanie 300 ml

konzervované mandarínky 600 g

Postup:

 

 

Začneme tým, že si sušienky (piškóty) namočíme v šťave z mandarínok.

Sušienky potom naukladáme do sklenenej formy.

Smotanu si vyšľaháme.

 

 

Potom pridáme 200 g mandarínok.

Dôkladne premiešame.

Krém nanesieme na sušienkovú vrstvu.

 

 

Dôkladne uhladíme.

Na rozprestretý krém nanesieme vrstvu samotných mandarínok.

 

 

Želatína:

Želatínu si najskôr necháme napučať v studenej vode.

Šťavu z mandarínok zahrejeme na plameni.

 

 

Keď je tekutina horúca, miešaním rozpustíme želatínu (nevaríme)

Dôkladne premiešame.

Túto zmes potom pomocou lyžice nanesieme na našu tortu.

 

 

Nakoniec tortu umiestnime do chladničky aspoň na 2 hodiny.

Prajeme vám dobrú chuť! :-)

Video návod:

 

Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: tjn
Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: pixabay