plny-hrniec_transparent_negativ.png

Pikantný kapustový šalát, ktorý robíme celý rok: V lete neprekonateľný na grilovačku, v zime najlepšia príloha k rezňom!

Tento šalátik mám veľmi rada, je rýchly, jednoduchý a naozaj veľmi chutný. Robím ho v lete ku grilovaným dobrotám a v zime ako sviežu prílohu. Dochutiť sa dá vždy podľa vášho vkusu.

Tento šalátik mám veľmi rada, je rýchly, jednoduchý a naozaj veľmi chutný. Robím ho v lete ku grilovaným dobrotám a v zime ako sviežu prílohu. Dochutiť sa dá vždy podľa vášho vkusu.

Potrebujeme:

800 g bielej hlávkovej kapusty

2 mrkvy

1 cibuľa

zelená petržlenová vňať

2 lyžičky francúzskej horčice

soľ, mleté korenie

Kr. cukor, citrónovú šťavu, ocot a  olivový olej

Postup:

Hlávková kapusta nakrájame, mrkvy nahrubo nastrúhame, cibuľu a petržlenovú vňať najemno nakrájame. K zelenine pridáme horčicu, soľ, korenie, cukor, citrónovú šťavu a olej podľa chuti.

Premiešame a mierne pomačkáme. Necháme vychladiť.

Prajeme vám dobrú chuť! :-)

Najlepšie recepty na dnes