plny-hrniec_transparent_negativ.png

Cukrársky trik, ako pripraviť dokonalý BIELKOVÝ KRÉM bez šľahania nad parou: Drží perfektne, chuť ako z nóbl cukrárne!

Úžasný bielkový krém na zdobenie všetkých vianočných koláčikov: Perfektne drží a pripravíte ho len z 2 surovín!

Perfektný sneh na zdobenie už nehľadajte!

 

 

Tento podľa receptu z youtube výborne drží a ozdobíte ním takmer všetko.

Navyše, netreba ho šľahať nad parou.

Na vianočné zdobenie a plnenie nič lepšie nenájdete.

Potrebujeme:

2 vaječné bielky

 

 

1 pohár medu

Postup:

Tento biely sneh si pripravíte veľmi jednoducho.

Nachystajte si hrniec s hrubším dnom.

 

 

Nalejte do hrnca pohár medu, dajte ho na sporák.

Za stáleho miešania ho nechajte zovrieť.

Spozorujte to tak, že med tvorí bubliny.

 

 

Do misy si oddelíme 2 bielky.

Začneme ich šľahať do peny.

Med si odstavíme zo sporáka.

 

 

 

Po lyžiciach ho za stáleho šľahania pridávame k bielkam.

Stále šľaháme.

Pridávame med až kým sa neminie.

 

 

Už by ste mali vidieť, že vám vzniká krásne nadýchaný biely sneh, ktorý dobre drží.

Ak chcete aby bol úplne tuhý, môžete doňho zašľahať stužovač.

 

 

Hotový sneh potom preložíme do zdobiaceho vrecúška.

Použijeme na vytváranie rôznych vzorov.

Prajeme veľa šťastia!

Video návod:

 

 

 

 

 

 

Foto: pexels
Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: pixabay

Najlepšie recepty na dnes