Pekelne dobrá krkovička na cesnaku s výbornou omáčkou: Všetko máte na jednom plechu, bez kopy špinavého riadu!

Pekelne dobrá krkovička na cesnaku s výbornou omáčkou.

Pekelne dobrá krkovička na cesnaku s výbornou omáčkou.

Potrebujeme:

1,5 kg krkovičky nakrájanej na plátky

10 strúčikov cesnaku

2 väčšie cibuľe nakrájané na kolieska

Soľ

Na omáčku:

Najlepšie nápady na váš e-mail

Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.

4 lyžice oleja

4 lyžice sójovej omáčky

10 lyžíc pikantného kečupu

Sladkú mletú papriku

Mleté čierne korenie

Postup:

Plech si vymastíme olejom. Na plech uložíme vrstvu cibule a na cibuľu uložíme plátky mäsa. Osolíme ich a potrieme pretlačeným cesnakom.

Mäso pokryjeme zvyšnou cibuľou a jednoducho prelejeme omáčkou – zmiešame si na ňu kečup olej, sójovku, papriku a mleté korenie.

Pečieme pri teplote 180 stupňov 1-1,5 hodiny. Hotovo, podávame s ryžou alebo zemiakmi.

Prajeme vám dobrú chuť! :-)