plny-hrniec_transparent_negativ.png

Namiesto pridávania vajec do mäsa, ich skúste jednoducho rozbiť na vrch: Tento nápad zmení spôsob, akým ste zvyknutí pripravovať fašírky!

Vyskúšajte pripraviť obľúbené fašírky ešte chutnejšie a rýchlejšie, ako ste zvyknutí. Bez vyprážania a s perfektným vylepšením. Namiesto pridávania všetkých vajec priamo do mäsa, ich vyskúšajte jednoducho navrstviť na vrch. Je to neskutočne chutné vylepšenie a pochutnávať si môžete už o 25 minút!

Vyskúšajte pripraviť obľúbené fašírky ešte chutnejšie a rýchlejšie, ako ste zvyknutí. Bez vyprážania a s perfektným vylepšením. Namiesto pridávania všetkých vajec priamo do mäsa, ich vyskúšajte jednoducho navrstviť na vrch. Je to neskutočne chutné vylepšenie a pochutnávať si môžete už o 25 minút!

Potrebujeme:

250 g mletého mäsa

1 cibuľu

1 krajec bieleho chleba (namočený do mlieka)

4 vajcia

1 lyžicu oleja

Soľ, čierne mleté korenie

Petržlenovú vňať

Postup:

Cibuľu nakrájame nadrobno a orestujeme na oleji dozlatista.

Potom cibuľu pridáme do mäsa a primiešame aj 1 vajce (prípadne ho môžeme nahradiť strúhanou mrkvou), soľ, korenie, chlieb (vytlačíme z neho prebytočné mlieko) a vymiešame jednotnú masu.

Z tohto množstva by nám mali vzniknúť 3 väčšie karbonátky, ktoré uložíme na plech vystlaný papierom na pečenie.

Pomocou lyžice urobíme v mäse jamku, do ktorej rozbijeme vajce. Osolíme, okoreníme a vložíme do vyhriatej rúry, kde pečieme pri teplote 200 stupňov 25 minút.

Najlepšie recepty na dnes