Paradajky na kórejský spôsob – dajte do pohárov a zajtra ochutnávate: Špeciálna pochúťka z rajčín, cesnaku a výborného nálevu: !

Milujem také jedlá! Už som videla niekoľko podobných receptov, ale tento je najlepší. Skúste si ho raz urobiť a uvidíte, že všetci doma aj hostia budú vo vytržení.

Milujem také jedlá! Už som videla niekoľko podobných receptov, ale tento je najlepší. Skúste si ho raz urobiť a uvidíte, že všetci doma aj hostia budú vo vytržení. Paradajky sú jemne pikantné a naozaj vynikajúce.

Potrebujeme:

zelená paprika – 4 ks
paradajky – 2 kilogramy
pálivá paprička – 2 kusy
cesnak – 1 hlávka
cukor – 100 gramov
rastlinný olej – 100 ml
soľ – 2 polievkové lyžice
ocot 9% – 100 ml
bazalka, kôpor, petržlen, zeler – podľa chuti

Postup:

Umyte paradajky, rozkrájajte ich na polovice.

Príprava omáčku: zomeľte cesnak, papriku, petržlen, zeler a kôpor. Všetko premiešajte.

Trojlitrové poháre vyložte vrstvami paradajok a náplne.

Vodu zmiešajte s octom, rastlinným olejom, cukrom a soľou, priveďte do varu a nalejeme do nádob až po vrch.

...

Uzavrite poháre uzávermi, obráťte hore dnom a nechajte odstáť 24 hodín.

A to je všetko, po 24 hodinách môžete jedlo ochutnať! Dobrú chuť!