Obyčajnú bublaninu už ani nerobím: Odkedy som skúsila tento rýchly pudingáč, iný koláčik už nikto nepýta!

558 0

Výborný koláčik, úplne jednoduchý a je ešte lepší ako bublanina. Odporúčam skúsiť aj s malinami, alebo s iným ovocím.

Potrebujeme:

260 g kryštálového cukru

4 celé vajcia

200 ml oleja

200 ml vlažnej vody

260 g polohrubej múky

Najlepšie nápady na váš e-mail

Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.

1 bal. prášku do pečiva

Na puding:

1 bal. vanilkového pudingu

400 ml mlieka

2 lyžice kr. cukru

Ľubovolné ovocie a hladkú múku

Postup:

Vajcia vymiešame s cukrom do peny, pridáme olej, vodu a nakoniec aj sypké prísady. Navrstvíme na plech vymastený a vysapaný múkou, alebo vystlaný papierom na pečenie. Ovocie obalíme v múke a uložíme na cesto. nakoniec lyžicou dávkujeme na cesto uvarený puding.

Pri teplote 180 stupňov pečieme 20 až 25 minút.

Dobrú chuť! :-)

Témy:


Pridajte svoj komentár