plny-hrniec_transparent_negativ.png

Kuracie rezne už nevyprážam, toto je stokrát lepšie: Fantasticky chutné a šťavnaté obložené rezne na plechu

Hľadáte tip na chutný a nenáročný obed, ktorým potešíte cez víkend svoju rodinku? Práve ste ho našli :)

Hľadáte tip na chutný a nenáročný obed podľa stránky Best Cooking For you, ktorým potešíte cez víkend svoju rodinku? Práve ste ho našli :)

Potrebujeme:

600 g kuracích pŕs

1 ČL soli

1 ČL čierneho mletého korenia

1 ČL červenej mletej papriky

1 ČL bylinky podľa chuti

1 cibuľu

100 g paradajok

50 g petržlenovej vňate

3 vajcia na tvrdo

150 g tvrdého syra

2 strúčiky cesnaku

2 PL majonézy

1 PL rastlinného oleja

Postup:

Kuracie prsia si umyjeme, osušíme, narežeme na tenké plátky a jemne naklepeme tĺčikom. Osolíme, okoreníme, posypeme červenou paprikou a bylinkami.

Necháme 15 minút odpočívať v chladničke. Cibuľu si prekrojíme na polovicu a nakrájame na plátky, paradajky na malé kúsky. Vajíčka a syr si nastrúhame na hrubom strúhadle a vňať si nasekáme na drobno.

Časť syra si odložíme bokom na posypanie. K vajíčkam a zvyšnému syru pridáme prelisovaný cesnak a premiešame. Osolíme, okoreníme, pridáme majonézu, nasekanú vňať, cibuľu a paradajky. Všetko spolu zmiešame.

Plech si potrieme jemnou vrstvou oleja, naukladáme vedľa seba kuracie plátky a na ne navrstvíme pripravenú zmes.

Posypeme syrom a dáme zapiecť na 20 minút do rúry predhriatej na 200 stupňov.

Prajeme dobrú chuť!

https://youtu.be/XwxxE3cre40

 

 

Najlepšie recepty na dnes