Mäsové komíny: Potrebujete 500 g mletého mäsa, 3 lyžice smotany, cibuľu, syr a vajíčko!

3857 0

Ak máte radi domáce fašírky, určite viete, že nejde o najjednoduchší pokrm.

Príprava mäsa a postupné vyprážanie zaberie nemálo času. Prinášame vám niečo lepšie – vynikajúce fašírky podľa youtube kanálu Lecker Schnell s oblohou, ktoré pripravíte rýchlo a jednoducho na jednom plechu. A ako bonus – bez vyprážania!

Potrebujeme:

1 cibuľa

3 vajíčka uvarené na tvrdo

3 lyžice kyslej smotany

Najlepšie nápady na váš e-mail

Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.

200 g tvrdého syra

Na fašírky:

500 g mletého mäsa

Soľ

korenie podľa chuti

1 vajce

Postup:

Cibuľu ošúpeme, nakrájame a osmažíme na troche oleja do zlatista.

V miske si zmiešame nastrúhané uvarené vajíčka, smotanu a premiešame.

Nastrúhame si syr.

Na fašírky zmiešame mleté mäso s vajíčkom a ochutíme soľou a korením.

Zapekaciu misu vymastíme olejom a formujeme fašírky (hrubšie placky).

Na každú placku navrstvíme cibuľu, vaječnú zmes a nakoniec syr.

Prikryjeme alobalom a pri teplote 180 stupňov vo vyhriatej rúre.

Pečieme asi 35-40 minút.

Prajeme vám dobrú chuť! :-)

Video návod:

 

Témy:


Pridajte svoj komentár