plny-hrniec_transparent_negativ.png

Obložené bravčové REZNE: Rýchly a chutný obed, ktorý si zamilujete!

Neviete čo uvariť na obed a nechce sa vám v kuchyni tráviť príliš veľa času?

Pripravte si obložené bravčové rezne.

Príprava pokrmu Vám zaberie iba niekoľko málo minút a vznikne vám lahodný plnohodnotný obed.

 

Potrebujeme:

 

bravčová kotleta – 6 ks

tvrdý syr – 150 g

olej – 40 ml

cibuľa – 500 g

 

 

biele víno – 100 ml

soľ – ½ lyžičky

čierne korenie – ½ lyžičky

Postup:

Bravčové mäso nakrájame na plátky.

 

 

 

Tie si osolíme a okoreníme z oboch strán.

Preložíme ich na plech vystlaný papierom na pečenie.

 

 

Nakrájame si cibuľu.

Preložíme ju na panvicu.

Pridáme soľ, korenie a biele víno.

 

 

Vyprážame, kým cibuľka nezhnedne.

Takto pripravenú zmes navrstvíme na bravčové kotlety.

 

 

 

Na každý plátok nastrúhame syr.

Dáme piecť na 40 minút pri 180 stupňoch.

 

Dobrú chuť!

Video návod:

 

Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: pixabay

Najlepšie recepty na dnes