plny-hrniec_transparent_negativ.png

Studené chlebíčky nikomu nechýbajú, NÁPAD mojej svokry trhá rekordy: Len zemiaky, syr, kečup a doma nebásnia o ničom inom!

Pripravené za 10 minút a všetci sa za tým idú zblázniť!

Fantastický tip na pohostenie a výborné predjedlo na každú oslavu, alebo skvelú chuťovku.

Recept mojej svokry robíme na každú oslavu namiesto chlebíčkov a nikto nevie odolať. Inšpiráciu našla na youtube a je to skutočne vynikajúci nápad.

 

Foto: youtube/Hobbyolog

Potrebujeme:

2 veľké zemiaky

2 PL oleja

soľ

1 šálku nakrájanej klobásy

1 malú paradajku

2 zelené papriky

mladú cibuľku

2 PL konzervovanej kukurice

1 pohár strúhaného syra

1 PL kečupu

1 PL paradajkovej pasty alebo pretlaku

soľ

čierne mleté korenie

tymian podľa chuti

Postup:

Ako prvé si zemiaky umyjeme a nakrájame na väčšie kolieska.

Na každom plátku nožom narežeme plytké ryhy do mriežky.

 

Foto: youtube/Hobbyolog

 

Plátky naukladáme na plech pokrytý papierom na pečenie.

Osolíme a potrieme jemnou vrstvou oleja.

 

Foto: youtube/Hobbyolog

 

Teraz si pripravíme podkladovú omáčku.

Zmiešame paradajkovú pastu, pretlak, koreniny.

Zvyšný olej a natrieme pomocou silikónového štetca na každý zemiak.

 

Foto: youtube/Hobbyolog

 

Vrstvíme v tomto poradí: nastrúhaný syr, pokrájanú klobásku, paradajky, papriku, kukuricu.

Nakoniec ide opäť vrstva strúhaného syra.

 

Foto: youtube/Hobbyolog

 

Pečieme v predhriatej rúre pri 200 °C po dobu 10 minút.

 

Foto: youtube/Hobbyolog

Video návod:

 

Prajeme dobrú chuť!

Najlepšie recepty na dnes