plny-hrniec_transparent_negativ.png

Tento spôsob prípravy vajec valcuje internet: ĽUDIA sú z výsledku nadšení – žiaden TUK a potrebujete len 2 prísady!

Vynikajúci nápad, ako pripraviť omeletu celko inak, ako ste zvyknutí.

 

 

Tento nápad má na internete obrovský úspech a určite by ste ho mali skúsiť.

Túto nesmierne nadýchanú omeletu prirpavíte bez tuku, bez syra, iba z dvoch prísad.

Krémová a nadýchaná pochúťka je hneď na svete.

 

 

Potrebujeme:

4 vajcia

mlieko

Voliteľné:

 

 

špetka soli

Ďalej:

Hrniec s pokrievkou

Postup:

 

 

Najskôr si do misky rozbijeme vajcia.

Vajcia vymiešame ako zvyčajne.

 

 

Teraz si vaječnú zmes prelejeme do odmerky, aby sme videli, koľko hmoty máme.

Ako vidíte vo videu, vo videu je 250 ml.

 

 

Teraz vaječnú hmotu opäť prelejeme do misky.

Teraz pridáme toľko mlieka, koľko bolo vaječnehj hmoty.

 

 

Premiešame.

Pripravíme si hrniec a na dno nalejme vodu.

Vody by malo byť toľko, aby pri varehní „nezaplavila“ misku s vaječnou hmotou.

 

 

Misku s vaječnou hmotou preložíme do hrnca.

Varíme prikryté pokrievkou asi 20 minút.

 

 

Teraz misku vyberieme z hrnca a preklopíme na tanier, na ktorom budeme omeletu servírovať.

Môžeme ešte ozdobiť listom petržlenovej vňate.

 

 

Nakrájame – ako môžete vidieť aj na videu, omeleta je krásne vysoká a nadýchaná.

Ešte lepšia a lahodnejšia je jej chuť, určite budete nadšení.

Prajeme vám dobrú chuť! :-)

Video návod:

 

 

Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: pexels
Foto: pixabay
Foto: pexels
Foto: pexels
Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: pixabay

Najlepšie recepty na dnes