plny-hrniec_transparent_negativ.png

Neprekonateľné medvedie labky z gaštanového pyré: Niečo tak dobré sme dávno nejedli, najchutnejšie vianočné maškrty!

Za inšpiráciu na tento recept ďakujeme Miroslavovi P., ktorý v skupine Najlepšie recepty uverejnil fantastický recept svojej babičky na medvedie labky s gaštanovým pyré.

 

 

Môžeme potvrdiť, že ide skutočne o fantastické vianočné pečivo.

Určite ho skúste aj vy!

Potrebujeme:

200 g mrazeného gaštanového pyré

125 g masla

 

 

100 g práškového cukru

200 g hladkej múky

1 lyžica kakaa

 

 

1 vajce

Postup:

 

 

Všetky prísady zmiešame.

Vypracujeme jednotné cesto.

Cestom vypĺňame formičky medvedích labiek.

 

 

Naplnené formičky dáme piecť do vyhriatej rúry na 180 stupňov asi 15 minút.

Potom vyklopéme.

A hneď obaľujeme v práškom cukre, ktorý sme si preosiali.

 

 

Prajeme vám dobrú chuť! :-)

Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: tjn

Najlepšie recepty na dnes