Vynikajúci recept z pár prísad, ktorý si môžete pripraviť kedykoľvek, kedy dostanete chuť. Je to výborné a úplne jednoduché.
Potrebujeme:
bravčové mäso 1 kg
cibuľa 2 ks
konzervovaný ananás 250 g
tvrdý syr 150 g
Ďalej:
majonéza podľa chuti (môžete vynechať)
soľ a korenie podľa chuti
rastlinný olej na vymastenie formy
Postup:
Mäso si nakrájame na plátky a naklepme pod fóliou.
Plech na pečenie vymastíme olejom a uložíme naň nakrájanú cibuľu. Na cibuľu uložíme osolené a okorenené mäso.
Na mäso navrstvíme nakrájaný ananás scedený zo šťavy.
Na mäso navrstvíme strúhaný syr a pomocou cukrárskeho vrecka aj majonézu.
Pečieme pri teplote 180 stupňov asi pol hodiny – podľa toho, či je mäso už dostatočne upečené (treba sledovať).
Prajeme vám dobrú chuť! :-)