Neprekonateľné bravčové rezne, po ktorých vám nebude ťažko: Skúste pred vyprážaním toto vylepšenie, tú chuť si nebudete vedieť vynachváliť!

Výborné bravčové rezne, dopredu marinované - mäsko je mäkučké, jemné a rezne omnoho lepšie strávite. Možno ich poznáte aj pod názvom Berlínske rezne. Tajomstvo ich chuti spočíva v bezkonkurenčnej marináde.

Výborné bravčové rezne, dopredu marinované – mäsko je mäkučké, jemné a rezne omnoho lepšie strávite. Možno ich poznáte aj pod názvom Berlínske rezne. Tajomstvo ich chuti spočíva v bezkonkurenčnej marináde.

Potrebujeme:

Bravčové rezne

Na marinádu:

Lyžicu horčice

Lyžicu chrenu

Soľ

...

Na trojobal:

Múku, vajce a strúhanku

Olej na vyprážanie

Postup:

Rezne si naklepeme ako zvyčajne z oboch strán a posolíme. Na marinádu si zmiešame si chren s horčicou – každý rezeň potrieme touto zmesou a necháme v chladničke odstáť cez noc (tak nám mäsko krásne zmäkne). Táto marináda spôsobí, že mäsko nielen krásne zmäkne, ale bude omnoho jednoduchšie ho strávite.

Pred vyprážaním obalíme ako zvyčajne, vypražíme a necháme osušiť na papierovom obrúsku.

Podávame so zemiakmi a zeleninou.

Prajeme vám dobrú chuť! :-)