plny-hrniec_transparent_negativ.png

Neprekonateľné bravčové rezne, po ktorých vám nebude ťažko: Skúste pred vyprážaním toto vylepšenie, tú chuť si nebudete vedieť vynachváliť!

Výborné bravčové rezne, dopredu marinované - mäsko je mäkučké, jemné a rezne omnoho lepšie strávite. Možno ich poznáte aj pod názvom Berlínske rezne. Tajomstvo ich chuti spočíva v bezkonkurenčnej marináde.

Výborné bravčové rezne, dopredu marinované – mäsko je mäkučké, jemné a rezne omnoho lepšie strávite.

 

 

Možno ich poznáte aj pod názvom Berlínske rezne.

Tajomstvo ich chuti spočíva v bezkonkurenčnej marináde.

Potrebujeme:

Bravčové rezne

Na marinádu:

Lyžicu horčice

 

 

Lyžicu chrenu

Soľ

Na trojobal:

múku

vajce

 

 

strúhanku

Olej na vyprážanie

Príloha:

Zemiaková kaša

Varené zemiaky

Opekané zemiaky

Grilovaná zelenina

Šalát z čerstvej zeleniny

Postup:

Rezne si naklepeme ako zvyčajne z oboch strán a posolíme.

 

 

Na marinádu si zmiešame si chren s horčicou.

Každý rezeň potrieme touto zmesou.

Necháme v chladničke odstáť cez noc (tak nám mäsko krásne zmäkne).

 

 

Táto marináda spôsobí, že mäsko nielen krásne zmäkne, ale bude omnoho jednoduchšie ho strávite.

Pred vyprážaním obalíme ako zvyčajne.

Vypražíme a necháme osušiť na papierovom obrúsku.

 

 

Podávame so zemiakmi a zeleninou.

Prajeme vám dobrú chuť! :-)

Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: pixabay

Najlepšie recepty na dnes