Neplytvajte vodou pri varení cestovín vo veľkom hrnci: Skúste túto jednoduchú fintu a už ich nebudete robiť inak!

Šéfkuchár ukázal jednoduchý trik pri varení cestovín!

Aj vám sa stáva, že nech sa snažíte akokoľvek, nikdy sa vám nepodarí špagety pripraviť Al Dente? Keďže nás trápil podobný problém, pátrali sme po riešení a sme radi, že dnes vám ho môžeme predstaviť. Šéfkuchár ukázal jednoduchý postup nielen urýchli čas prípravy špagiet, ale cestovina bude vyzerať a chutiť presne tak, ako má. Okrem toho, že spotrebujete omnoho menej vody, špagety sa uvaria Al Dente, rýchlejšie a získate výborný základ na prípravu omáčok. A žiadne zlievanie vody, využije sa každá kvapka!

Špagety ste doteraz pripravovali nesprávne. Vďaka tomuto triku budú vždy Al Dente!

Postup:

Pripravíme si panvicu, vložíme do nej špagety a zalejeme studenou vodou. Studená voda spôsobí, že špagety sa nezlepia. Panvicu dáme na mierny plameň a necháme variť.  Keď sa voda odparí, máme perfektne pripravené špagety.