Nepečený malinový cheesecake

Príprava trvá len zhruba 10 minút, určite nie dlhšie.

 

 

Táto torta je to veľmi jednoduchá.

Buďte si istí, že ju zjete ešte rýchlejšie ako ju pripravíte.

Najlepšie nápady na váš e-mail

Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.

Potrebujeme:

1 bal. bezlepkové sušienky

30 g maslo

1 lyžica kokosový olej

250 g mascarpone

250 g jemný tvaroh

podľa chuti med alebo sladidlo

250 g maliny

1/2 bal. želatína v prášku

Ďalej:

Forma okrúhla s priemerom 15 cm

Na ozdobu:

Maliny

Lístky mäty..

Postup:

Sušienky rozmixujeme tyčovým mixérom na prášok.

 

 

Pridáme aj rozpustené maslo a rozpustený kokosový olej.

Pripravíme si malú tortovú formu na pečenie – 15 cm.

Dno si vyložíme papierom na pečenie.

 

 

Na dno navrstvíme sušienkovú hmotu.

Lyžicou uhladíme.

Pripravíme si krém:

 

 

Na krém jednoducho vymiešame mascarpone s tvarohom.

Osladíme umelým sladidlom.

Ale pokojne môžete použiť aj med alebo cukor, ako chcete.

 

 

Krém navrstvíme na sušienkovú hmotu.

Uhladíme.

Maliny tyčovým mixérom rozmixujeme na dreň.

 

 

Pridáme polovicu želatíny a jemne dreň v mikrovlnke ohrejeme.

Nalejeme na mascarpone hmotu a odložíme do chladničky.

 

 

Ak chcete robiť tortu na väčšiu formu, zdvojnásobte množstvo prísad.

Je to veľmi jednoduchá torta, ktorú zjete ešte rýchlejšie, ako ju pripravíte.

Prajeme vám dobrú chuť! :-)

Foto: pixabay
Foto: pexels
Foto: pexels
Foto: pexels
Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: pixabay