plny-hrniec_transparent_negativ.png

Všetci hľadajú tento recept: NEPEČENÝ krémový koláč, ktorý sa topí v ústach – len naliať na plech a počkať, kým stuhne!

Tento fantastický koláčik som našla na youtube a musím vám povedať, že lepšiu nepečenú maškrtu som asi ešte nejdla. Z pár prísad ho vykúzlite aj vy, trvá to len chvíľku!

Tento fantastický koláčik som našla na youtube a musím vám povedať, že lepšiu nepečenú maškrtu som asi ešte nejedla. Z pár prísad ho vykúzlite aj vy, trvá to len chvíľku!

Zloženie:

500 ml mlieka

100 g cukru

100 g krupice

500 ml mlieka

5 lyžíc cukru

2 vanilkové pudingové prášky

75 g margarínu

75 g smotany na šľahanie

250 ml smotany na šľahanie

150 g čokolády na varenie

Postup:

Najskôr si pripravíme prvý krém.

V mlieku rozmiešame cukor a krupicu. Dáme variť.

Uvaríme hustú hmotu, ktorú nalejeme do formy vyloženej papierom na pečenie. necháme vychladnúť.

Uvaríme si druhý krém – v mlieku rozmiešame cukor, pudingový prášok a uvaríme hustý puding.

V samostatnej miske si našľaháme margarín.

Postupne pridávame vychladnutý puding spolu so smotanou na šľahanie a dôkladne prešľaháme.

Nakoniec si rozpustíme smotanu s čokoládou a nalejeme na vrch dezertu.

Necháme stuhnúť a môžeme podávať.

 

https://youtu.be/ikE5vJ-mlg8

 

Najlepšie recepty na dnes