plny-hrniec_transparent_negativ.png

Nepečené Be-Be rezy s pudingovým krémom, ktoré každý miluje: Hotové za 15 minút a majú najväčší úspech!

Tento nepečený dezert tromfne aj zložité pečené zákusky!

Vynikajúci recept na nepečený dezert, ktorý milujú deti aj dospeláci. Tento recept inšpirovaný postupom z youtube si určite zamilujete!

 

 

Hľadáte rýchly a chutný dezert, ktorý zvládne aj začiatočník? Vyskúšajte tento recept na nepečený zákusok z BeBe sušienok s čokoládovou polevou. Je to jednoduchý a nenáročný recept, ktorý zvládnete za pár minút a výsledok ohromí celú rodinu.

Tento zákusok je ideálny na jarné dni, kedy máte chuť na niečo ľahké a osviežujúce. BeBe sušienky sú obľúbenou pochúťkou, ktorá dodá zákusku lahodnú chuť a chrumkavosť. Čokoládová poleva je neodolateľnou bodkou na záver. Ingrediencie na tento zákusok sú bežne dostupné v každom supermarkete. Na jeho prípravu nepotrebujete žiadne špeciálne vybavenie, stačí vám len miska a chladnička.

Potrebujeme:

2 bal. BeBe sušienky

250 g mäkký tvaroh

2 PL práškový cukor

1 bal. vanilkový cukor

2 kelímky smotana na šľahanie + 2 stužovače do šľahačky

1 PL práškový cukor

500 ml vychladené mlieko

1 bal. vanilkový cukor

2 bal. vanilkový puding bez varenia

trochu mlieko na pokvapkanie sušienok

Poleva: 

160 g čokoláda

200 ml smotana na šľahanie

Postup:

 

 

V jednej miske dohladka vymiešame tvaroh s cukrom.

V druhej miske vyšľaháme smotanu s práškovým cukrom a stužovačom a v tretej miske vyšľaháme pomocou elektrického šľahača mlieko s pudingom bez varenia a vanilkovým cukrom.

 

 

Tvaroh s pudingom vyšľaháme.

Malý hlbší plech alebo formu s rozmerom 26 x 20 cm vyložíme papierom na pečenie (ten si pekne v rukách postláčame a namočíme do vody, potom vyžmýkame a krásne vystelieme formu), dno vyložíme sušienkami, ktoré pokvapkáme mliekom.

Zalejeme tvarohovým krémom, znova navrstvíme sušienky, ktoré pokvapkáme mliekom.

Natrieme vyšľahanou smotanou a dáme do chladničky stuhnúť.

 

 

 

Nakoniec môžete posypať strúhanou čokoládou, grankom, kakaom alebo pripraviť jednoduchou polevou.

Smotanu na šľahanie zahrejeme a rozpustíme v nej čokoládu, vymiešame dohladka.

 

 

Nalejeme na vrch dezertu a necháme stuhnúť.

Môžeme dozdobiť kolieskami banánov a strúhaným kokosom.

Existuje mnoho spôsobov, ako servírovať dezert na slávnostné príležitosti

Tu je niekoľko nápadov:

Ovocie: Ovocie je zdravá a osviežujúca ozdoba dezertu. Môžete použiť čerstvé ovocie, ako sú napríklad jahody, maliny, čučoriedky, marhule alebo banány, alebo kandizované ovocie.

Šľahačka: Šľahačka je klasická ozdoba dezertu. Môžete ju nastriekať na vrch dezertu a ozdobiť ju rôznymi ozdobami, ako sú napríklad čokoládové hoblinky, kandizované ovocie, orechy alebo sušené kvety.

 

 

Orechy: Orechy dodajú dezertu chrumkavosť a chuť. Môžete použiť nasekané orechy, ako sú napríklad vlašské orechy, lieskové orechy, mandle alebo pistácie.

Sušené kvety: Sušené kvety dodajú dezertu romantický a elegantný vzhľad. Môžete použiť rôzne druhy sušených kvetov, ako sú napríklad levanduľa, ruže alebo slamienky.

Prajeme vám dobrú chuť! :-)

Recept s vareným krémom nájdete v nasledovnom video-postupe:

 

 

Najlepšie recepty na dnes