Čokoládový nepečený cheesecake – ľahšie sa to už nedá: Maškrta, ktorá zachutí každému, na toto mám chuť vždy!

Perfektný dezert na voľný deň, ulahodí celej rodine.

Perfektný dezert na voľný deň, ulahodí celej rodine.

Potrebujeme:

bebe keksy 250 g

maslo  75 g (zmäknuté)

nutella – 400 g (izbovej teploty)

lieskové orechy – 100 g (rozdrvené)

cream cheese – 500 g (Philadephia, jemný tvaroh)

Najlepšie nápady na váš e-mail

Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.

práškový cukor – 60 g

Postup:

Keksy, maslo a 1 PL Nutelly si dobre rozdrvíme v kuchynskom robote. Pridáme 25 g lieskových orechov. Zmes vysypeme na tortovú formu (23cm) a rukou dobre utlačíme .Uložíme do chladničky. Cream cheese si zmiešame s práškovým cukrom a pridáme nutellu. Dobre premiešame. Z chladničky vytiahneme cheesecake základ a nutellovú zmes naň rozotrieme. Nutella cheesecake Na povrch vysypeme zvyšok rozdrvených orechov a dáme do chladničky minimálne na 4 hodiny (ideál je cez noc).