Nepečená KÁVOVÁ maškrta z kyslej smotany, Nutelly a tvarohu: Nejlepší dezert s vôňou kávy, aký jsme ochutnali – vyzerá aj chutí neskutočne!

5425

Keď máme chuť na niečo rýchle a chutné ku kávičke, vždy robím tento čoko-tvarohový dezert.

Celá príprava vás bude stáť len 10 minút času a výsledok si nebudete vedieť vynachváliť.

Dezert môžete robiť do väčšej misy alebo aj do pohárov.

Potrebujeme:

2 nízkotučné tvarohy vo vaničke

1 kyslá smotana

Najlepšie nápady na váš e-mail

Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.

Práškový cukor podľa chuti

1 smotana na šľahanie

Nutella (cca 150 g)

Uvarená káva

Postup:

Do misy nalejeme smotanu na šľahanie a šľaháme kým nezhustne.

Pridáme tvarohy zmiešané so smotanou a cukor a šľaháme ďalej. 

Pripravíme si misu, ktorú vyložíme dlhými piškótami.

Piškóty pokropíme kávou a natrieme 1/2 krému.

Na krém pomocou cukrárskeho vrecka navrstvíme Nutellu.

Pokračujeme druhou vrstvou piškót, pokvapkáme kávou a zvyškom krému.

Opäť navrstvíme Nutellu a vrch môžeme posypať napríklad nasekanými orieškami.

Podávame vychladené.

U nás doma ide o najobľúbenejší rýchly mls.

Prajeme vám dobrú chuť! :-)

Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: pixabay
Témy:


Pridajte svoj komentár