Nepečená Be-Be maškrta s pudingovým krémom na spôsob Tiramisu: Krém netreba variť, najrýchlejšia dobrota ku káve!

Vynikajúca dobrota ku kávičke, ktorá poteší každého milovníka kávy a rýchlych receptov. 

Vynikajúca dobrota ku kávičke, ktorá poteší každého milovníka kávy a rýchlych receptov.

Potrebujeme:

2 bal. Be-Be keksov

250 g mäkkého vaničkového tvarohu

2 lyžice práškového cukru

1 bal. vanilkový cukor

2 tégliky smotany na šľahanie (celkom 400g)

Najlepšie nápady na váš e-mail

Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.

1 lyžice práškového cukru

500 ml veľa vychladeného mlieka

1 bal. vanilkový cukor

2 bal. vanilkového pudingu bez varenia od Dr.Oetkera

trochu uvarenej kávy alebo mlieka na pokvapkanie sušienok

Postup:

V jednej mise dohladka vymiešame tvaroh s cukrom. V druhej mise vyšľaháme smotanu s práškovým cukrom a v tretej mise vyšľaháme ručným elektrickým šľahačom mlieko s pudingom bez varenia a s vanilkovým cukrom.

Všetko potom dohromady zľahka premiešame a rozdelíme na dve časti.
Malý hlboký plech alebo formu (26x20cm) vyložíme papierom na pečenie, dno a boky poukladáme sušienkami, pokvapkáme ľahko kávou alebo mliekom, zalejeme polovicou náplne, opäť narovnáme sušienky, opäť pokvapkáme, natrieme zvyšok náplne a dáme vychaldiť.

Posypeme kakaovým práškom alebo strúhanou čokoládou.

zdroj: blog.giallozafferano