Netreba pridávať ani zrnko cukru – chuť úžasná: Len zmiešajte tvaroh so Salkom a smotanou, je to bomba!

Dodatočne už netreba pridávať žiaden cukor. Salko a ananás dezert perfektne osladia a je to skutočne výborný dezert!

Potrebujeme:

  • 400 g jemného tvarohu
  • 200 g kyslej smotany (čo najvyšší obsah tuku)
  • 1 plechovka konzervovaného ananásu
  • 0,5 litra ananásovej šťavy
  • 25 g želatíny v prášku
  • polovica plechovky kondenzovaného mlieka
  • vanilky a hrozienka – podľa chuti

Postup:

Namočte želatínu do ananásovej šťavy, kým nenapučí.

tvarohový dezert

Keď nabobtná, rozpustite ju pri nízkom teple, ale neprivádzajte do varu.

Tvaroh zmiešajte s kyslou smotanou, kondenzovaným mliekom a vanilkou, potom vyšľaháme.

tvarohový dezert

Najlepšie nápady na váš e-mail

Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.

Pridajte vychladenú želatínu a ananás, nakrájaný na kocky.

tvarohový dezert

Navrstvite buď do jednej väčšej formy, alebo do menších.

tvarohový dezert

Dajte bábovku na niekoľko hodín do chladničky, kým nestuhne.

tvarohový dezert