Nechce sa vám chystať klasické jednohubky? Vyskúšajte túto bleskovú chuťovku bez pečiva!

Chrumkavé paradajky ochutené syrom a cesnakom. Skvelá pochúťka k večernému filmu alebo tip, ako pohostiť nečakanú návštevu.

Potrebujeme:

Väčšie paradajky nakrájané na kolieska

¼ šálky nastrúhaného parmezánu (príp. iného tvrdého syra)

¼ šálky strúhanky

Čerstvú bazalku nasekanú najemno

2 strúčiky cesnaku

Najlepšie nápady na váš e-mail

Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.

Soľ

Čierne mleté korenie

Olivový olej

Postup:

Rúru nastavíme na 220 stupňov. V stredne veľkej miske zmiešame strúhanku a syr.

Kolieska paradajok rozložíme na plech, vystlaný papierom na pečenie. Posypeme ich soľou, korením, bazalkou, prelisovaným censkom a syrovo-strúhankovou zmesou.

Nakoniec rajčiny pokvapkáme olivovým olejom. Pečieme vo vyhriatej rúre cca 10 minút.

Prajeme vám dobrú chuť! :-)

zdroj: savoringthethyme

Témy:


Pridajte svoj komentár