plny-hrniec_transparent_negativ.png

Takú VÝBORNÚ nátierku som ešte nejedol: Na VIANOCE ju robím v najväčšej mise, akú doma máme!

Úžasný nápad na vianočné pohostenie.

Famózna nátierka z jednoduchých ingrediencií nielen na vianočný stôl.

Fantastický tip na výdatné raňajky alebo večeru, ale hodí sa v ktorúkoľvek dennú dobu.

 

 

Jednoduchý recept na najchutnejšiu nátierku z youtube kanála Recepty bez brepty.

Potrebujeme:

80 g cibule

90 g nakladaných uhoriek

mleté čierne korenie

soľ

1 PL horčice

3 PL majonézy

1 ČL mletej papriky

2 vajcia

400 g bravčového mäsa v konzerve

Postup:

 

 

Cibuľu nakrájame na malé kúsky.

Preložíme ju do hlbokej misky.

Pridáme na hrubo nastrúhanú nakladanú uhorku.

 

 

Nasypeme mleté čierne korenie.

Ďalej pridáme horčicu, majonézu a mletú papriku.

 

 

Vajíčka uvaríme natvrdo.

Následne ich necháme vychladnúť a ošúpeme.

Nakrájame ich na malé kúsky.

 

 

Pridáme do zmesi.

Dobre premiešame.

 

 

Pridáme konzervované bravčové mäso.

Lyžicou ho roztlačíme.

Dôkladne zamiešame.

 

 

Dochutíme soľou, horčicou a premiešame.

Hotovú nátierku necháme odležať minimálne dve hodiny.

 

 

Servírujeme s pečivom, uhorkami, červenou cibuľou, cherry rajčinami a jarnou cibuľkou.

Prajeme vám dobrú chuť!

 

 

Video návod:

 

 

Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: pexels
Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: pixabay

Najlepšie recepty na dnes