plny-hrniec_transparent_negativ.png

S týmto už netreba na sviatočný stôl žiadne ozdoby: Šikovná žena predviedla, ako servírovať studené jedlá – 23 nápadov, o ktorých budú vaši hostia ešte dlho rozprávať!

Pred Vianocami sa každá žena v domácnosti zaujíma, ako ju urobiť krásnou – príjemnejšou a chutnejšou studenou miskou. Ako predjedlo pre studenú misu je možné pridať niekoľko druhov rezov a zeleniny, ale dnes by sme vám chceli pomôcť.

Pozrite sa na všetky fotografie a zvoľte, aké zdobené studené jedlo sa bude podávať počas prázdnin.

Môžete si vyrobiť zvitky z lisovaných šuniek alebo syra, ako je znázornené na fotografii nižšie

Pri príprave zemiakového šalátu môžete ozdobiť vrchol margarétkami – kvetmi, ktoré sú vyrobené z vajec.

 

 

Z olív môžeme vyrobiť napríklad takéhoto milého tučniaka.

Na ďalšej fotografii môžete vidieť roztomilé servírovanie sviatočného šalátu.

 

Ak chceme vyrábať studené jedlá z čerstvej zeleniny, ozdobíme ich ružičkami z rajčiakov a petržlenky a z uhoriek.

 

 

Najlepšie recepty na dnes