plny-hrniec_transparent_negativ.png

Toto je stokrát lepšie ako obložené chlebíky: Naučte sa bleskový nápad s alobalom a už nikdy nebudete váhať, čo na večeru!

Výborný nápad, ak potrebujete niečo rýchle na večeru, alebo musíte bleskovo vykúzliť pohostenie pre nečakanú návštevu. Tento recept je omnoho rýchlejší ako klasické chlebíčky a aj omnoho chutnejší. Môžete naň použiť šunku, salámu, slaninku alebo čokoľvek čo nájdete v chladničke.

Potrebujeme:

Toastový chlieb

Alobal

Ľubovolné prísady – šunka, syr, slaninka, klobása….

1 pohár mlieka a 1 vajce na preliatie

Postup:

Na plát alobalu uložíme chlieb a konce alobalu zahneme tak, aby sme vytvorili akúsi provizórnu misku. Do zárezov vložíme striedavo prísady, ktoré máme poruke.

Zalejeme rozmiešaným vajíčkom a mliekom, prikryjeme druhým plátom alobalu tak, aby nám vznikol bochník a vložíme do vyhriatej rúry na 15 minút (pri teplote 180 stupňov).

Prajeme vám dobrú chuť! :-)

Najlepšie recepty na dnes