plny-hrniec_transparent_negativ.png

Najtvrdšie mäso zmäkne za 10 minút: Mäso, ktoré sa topí v ústach!

Toto je rozhodne to najjemnejšie mäso, aké som kedy jedol.

Vďaka zopár trikom a nečakaným ingredienciám dosiahnete chuť a konzistenciu tak jemnú, že tomu nebudete chcieť ani uveriť.

 

 

Užitočný recept na najjemnejšie hovädzie mäso z youtuber kanála Receitas do Clau.

Potrebujeme:

400 g hovädzieho mäsa

2 vajcia

1 PL argentínskeho korenia (zmes sušenej petržlenovej vňate, sušeného cesnaku, sušenej cibule, mletej papriky, sušenej pažítky, oregana a mletého čierneho korenia)

štipku soli

2 PL tekvicových semienok

2 PL sójovej omáčky

1 ČL trstinového cukru

1/2 červenej papriky

1 cibuľu

1 paradajku

Postup:

 

 

Do hlbokej misy pridáme na kúsky nakrájané hovädzie mäso.

Pridáme vajce, argentínske korenie (odkaz na zmes nájdete v popise videa).

Dôkladne premiešame.

 

 

Mäso necháme 10 minút marinovať.

Po uplynutí doby zohrejeme na panvici olivový olej a vložíme mäso.

 

 

Mäso smažíme na strednom ohni, kým nie je hotové.

Potom mäso preložíme do misky.

 

 

Na naolejovanej panvici osmažíme nakrájanú cibuľu do zlatista.

Pridáme tekvicové semienka a zamiešame.

 

 

Pridáme papriku nakrájanú na tenké plátky a premiešame.

Nakoniec pridáme nakrájanú paradajku .

A počas miešania chvíľu smažíme.

 

 

Potom vrátime mäso späť do panvice a zamiešame.

Pridáme soľ, sójovú omáčku a špachtľou premiešame.

 

 

Na záver pridáme cukor a všetko spolu premiešame.

Zmes necháme smažiť ešte 4-5 minút.

 

 

Môžeme servírovať.

Prajeme vám dobrú chuť!

Video  návod:

 

https://youtu.be/s3yR1YuGHQA

 

Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: unsplash
Foto: pexels
Foto: unsplash
Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: pixabay

Najlepšie recepty na dnes