plny-hrniec_transparent_negativ.png

Fantastická repa na ruský spôsob: Je to taká dobrota, že ju dávam k mäsu, aj na chlebíčky namiesto nátierky!

Na internete som našla tento skvelý recept na vynikajúce predjedlo z červenej repy. Potrebujete len pár prísad a máte výborné pohostenie, večeru, alebo aj nátierku na obložené chlebíčky. Určite skúste, kto má rád repu, na tomto si výborne pochutná.

Potrebujeme:

3 stredne predvarenú repu

2 stredne veľkú cibule

Soľ, korenie – podľa chuti

Rastlinný olej

Paradajková pasta alebo kečup 1-2 polievkové lyžice

Postup:

Na panvici si na oleji omažíme nakrájanú cibuľku dozlatista. Keď je cibuľka dostatočne opečená, pridáme paradajkovú pastu alebo kečup a premiešame. Repu nastrúhame, ochutíme soľou a korením preložíme do hrnca. K repe pridáme cibuľovú zmes z panvice, premiešame a na slabom plameni necháme povariť asi 30 minút.

Najlepšie recepty na dnes