Na internete som našla tento skvelý recept na vynikajúce predjedlo z červenej repy. Potrebujete len pár prísad a máte výborné pohostenie, večeru, alebo aj nátierku na obložené chlebíčky. Určite skúste, kto má rád repu, na tomto si výborne pochutná.
Potrebujeme:
3 stredne predvarenú repu
2 stredne veľkú cibule
Soľ, korenie – podľa chuti
Rastlinný olej
Paradajková pasta alebo kečup 1-2 polievkové lyžice
Postup:
Na panvici si na oleji omažíme nakrájanú cibuľku dozlatista. Keď je cibuľka dostatočne opečená, pridáme paradajkovú pastu alebo kečup a premiešame. Repu nastrúhame, ochutíme soľou a korením preložíme do hrnca. K repe pridáme cibuľovú zmes z panvice, premiešame a na slabom plameni necháme povariť asi 30 minút.