Nachystajte si len 2 jablká, 2 vajcia a 20 minút: Toto sú najlepšie jablkové buchtičky, aké ste kedy jedli!

Vynikajúce jablkové buchtičky s vôňou škorice a celkom jednoduchou prípravou, ktorú zvládne naozaj každý. Všetko, čo na prípravu potrebujete určite nájdete vo svojej kuchyni. Neváhate a vyskúšajte tento recept, je naozaj výborný.

Potrebujeme:

2 vajcia

100 g cukru

100 g masla

350 g hladkej múky

1 bal. prášku do pečiva

...

2 jablká

Na posypanie:

Práškový cukor a mletá škorica

Postup:

2 vajcia vyšľaháme pomocou šľahača a pridáme cukor. Prešľaháme, pridáme nakrájané maslo a potom a aj 100 g preisoatej múku s práškom do pečiva. Nakoniec ručne primiešame zvyšnú múku a potom aj nakrájané kúsky jabĺk.

Vypracujeme jednotnú masu, z ktorej pomocou lyžice dávkujeme na plech vystlaný papierom jednotlivé buchtičky.

Vložíme do vyhriatej rúry a pečieme 20 minút pri teplote 180 stupňov (buchtičky radšej počas pečenia sledujte, každá rúra pečie inak)

Prajeme vám dobrú chuť! :-)